Description
Šaltyje džiovintos – liofilizuotos – medlievos
Tai nuostabi uoga, kuri savyje turi ypač daug magnio ir geležies bei didelį kiekį antioksidantų.
Medlieva yra labai populiari Kanadoje ir ją dažniausia naudoja kepant pyragus, keksiukus, desertus, virti (nes joje daug pektino) uogienes, padažus, kompotus.
Sudedamosios dalys: medlievos uogos 100 %.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Kilmės vieta: Europos Sąjunga. (Špakauskų ūkis)
Indelyje: 250 ml
Gamintojas: Bendruomenė „Pakalniškių ūkis”
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė 85 kcal
Sočiųjų riebalų rūgščių 0 g
Maitinės skaidulos 5,9 g
iš kurių cukrų 11,4 g
Baltymai 4,1 g
Druska 0.01 g
Vitaminas C 3,6 mg
Kalis 42 mg
Geležis 1 mg